Verlichting

Led kweeklampen kopen om groente en fruit mee te kweken. Vrijwel de meeste kwekers kweken met traditionele kweeklampen en verbruiken hierdoor veel te veel stroom. Bekijk hier onze merken. Het stroomverbruik is gigantisch en de afgifte van warmte is dusdanig hoog dat er speciale afzuiging voor nodig is om de warme lucht af te voeren. De Led kweeklamp is het ideale alternatief voor een eenvoudige, krachtige en duurzame kweek. Zo is het grootste voordeel dat u tot wel 50% op uw stroomverbruik kunt besparen door over te stappen op kweken met led. Ook gaat de led kweeklamp veel langer mee dan traditionele kweeklampen en zijn daarom zeer duurzaam. De gemiddelde kweeklamp heeft een minimale levensduur van 50.000 branduren.
De meeste planten hebben een soort gelijke lichtbehoefte waardoor de led ideaal geschikt is voor ieder type plant. Led kweeklampen zijn net als andere kweeklampen voorzien van een compleet lichtspectrum dat de gehele plantencyclus kan voorzien van het juiste soort kweeklicht.
Binnen ons assortiment vindt u een aantal verschillende kweeklampen. Voor hobbykwekers hebben we een aantal betaalbare modellen binnen ons assortiment die prima geschikt zijn voor kwekers zonder oog op maximaal rendement.
Als uw doel is maximale resultaten te behalen adviseren wij te kijken naar de duurdere typen led kweeklamp. Door te kweken met led kunt u veel stroom besparen zonder dat u rendement verliest. Tevens is de levensduur van led kweeklampen vele malen langer dan die van HPS kweeklampen. Ook is het gebruiksgemak van led kweeklampen vele malen vriendelijker dan HPS. De Led kweeklamp kunt u simpelweg ophangen, aansluiten en kweken maar!