Over ons

Geachte bezoeker, klant
Wij zijn 9 jaar actief in de verkoop van LED producten.
Ons doel als importeur en distributeur, retailer is onze klanten de beste prijs-kwaliteit verhouding aan te bieden.
Onze leveranciers zijn zeer zorgvuldig gekozen volgens een aantal strenge richtlijnen.
Wij hebben onze leveranciers bezocht, hun audit’s zijn opgemaakt door onafhankelijke internationale auditing bureaus.
Tevens zijn er afspraken gemaakt en geverifieerd met betrekking tot garanties.
Onze leveranciers zijn high tech producenten. Zij investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling op gebied van LED technologie, milieu bewust en volgen de richtlijnen van internationale kwaliteits- en productie-eisen. Daardoor kunnen wij duidelijke afspraken en garanties hanteren. Wij hebben zeer scherpe prijzen en bieden aan onze klanten topkwaliteit en een after sales service gedurende de garantie periode.
Onze productenlijn is niet gebaseerd op basis van de goedkoopste op de markt te zijn, echter wel, om kwalitatieve en betaalbare producten te kunnen aanbieden, die wij vertrouwen en waar wij volledig achter staan.
Wat is LED eigenlijk
Een ledlamp is een vorm van solid state lighting (SSL), opgebouwd uit een groep van leds (licht-emitterende diodes). De karakteristieken van de toegepaste leds in de lamp bepalen samen met de stralingshoek de lichtstroom, lichtsterkte en kleurweergave.
Minder energie, minder warmte
Duurzaamheid is ook zuinig omspringen met energie. Een LED-lamp geeft iedereen de mogelijkheid om energiezuinig het huis te verlichten. Want in vergelijking met een gloeilamp neemt een LED-lamp al snel 80% minder stroom. Dus hoe meer LED-lampen, des te minder energie er wordt verspild. Bovendien wordt een LED-lamp door die geringere stroombehoefte ook lang zo warm niet als een gloei- of spaarlamp. En dat geeft een veiliger gevoel.