CLONEX GEL 50 ML

Clonex Stekken Gel is een krachtige wortel stimulator

CLONEX GEL 50 ML
CLONEX GEL 50 ML
13.95 prijs incl. BTW *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode63.110
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Beschikbaar
Clonex Stekken Gel is een krachtige wortel stimulator, samengesteld uit hormonen, vitaminen en voedingstoffen voor planten. Het is een stevige gel die in contact zal blijven met en rond de stengel, de snijwond afsluit en de hormonen afgeeft die nodig zijn om wortel ontwikkeling te bevorderen, en vitaminen ter bescherming van de delicate nieuwe wortel weefsels.

De ultieme wortel stimulator - gebruikt door professionals en amateurs over de hele wereld. Clonex is een heldere, doorzichtige gel. Het is een krachtige mengeling van hormonen, vitamines en minerale voedingsstoffen.
Waarom is Clonex beter?
Het sluit gesneden weefsel direct af, waardoor het risico op besmetting met schimmels of embolie geëlemineert wordt.
Het bevat 3000 ppm (parts per million) wortel hormoon, de volle sterkte die nodig is voor een explosieve wortelontwikkeling.
Het bevat voedingsstoffen en sporenelementen om planten te voeden en te versterken.
Het is een gel, waardoor een stuk veiliger dan vloeistoffen of poeders omdat het niet kan spetteren of uiteenwaaien. In tegenstelling tot vloeistoffen en poeders, zal Clonex in contact blijven met de steel gedurende de gehele bewortelingsperiode
Gebruiksaanwijzing:

Snijd plantstek (blad, uitloop of steel) schuin af en doop deze daarna 10 tot 20 mm in clonex. Plaats deze daarna in groeimedium. Bewaar de stek in een vochtige omgeving tot dat deze beworteld is.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review