DimLux LED Xtreme Series 1000W - Ultieme LED kweek lamp

Dimlux de slimste, meest efficiënte en krachtigste kweeklamp op de mark

7428471071276
DimLux LED Xtreme Series 1000W - Ultieme LED kweek lamp
DimLux LED Xtreme Series 1000W - Ultieme LED kweek lamp
DimLux LED Xtreme Series 1000W - Ultieme LED kweek lamp
DimLux LED Xtreme Series 1000W - Ultieme LED kweek lamp
1,850.00 prijs incl. BTW *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode22.590
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Beschikbaar
DimLux Xtreme Series LED 1000W
12 Jaar geleden introduceerde Dimlux de allereerste baanbrekende, bestuurbare HPS ballast in combinatie met de Maxi Controller; De Dimlux Xtreme Series. Vandaag introduceert Dimlux de slimste, meest efficiënte en krachtigste groeilamp op de markt; de Dimlux Xtreme Series LED!

Met deze innovatieve LED-armatuur zet Dimlux een maatstaf voor tuinbouwverlichting.

De gepatenteerde technologie, vooruitgang in LED-technologie, en een optimaal thermisch ontwerp, zal de Dimlux Xtreme Serie LED de voorkeursoptie zijn die een aanzienlijke return on investment biedt aan kwekers. Ons instelbare PhytoVegSpec® kweekspectrum combineert volledige controle over de lichtkwaliteit (spectrale flexibiliteit) en kwantiteit (intensiteit en DLI) en zorgt voor een uniforme spreiding en gelijkmatige lichtverdeling met extreme penetratie door het bladerdak.

De Dimlux Xtreme Series LED produceert ultra-hoge niveaus van PPFD, gelijkmatig verdeeld over een oppervlakte van 1,2x1,2 m (500W) of een oppervlakte van 1,5x1,5 m (750W en 1000W), met een volledig groeispectrum, en produceert gewassen van constant hoge kwaliteit en een hoge opbrengst.

De Dimlux Xtreme Series LED kan worden gedimd zonder aan efficiëntie in te boeten. Het spectrum en het uitgaande vermogen kunnen worden geprogrammeerd afhankelijk van het tijdstip van de dag en het groeistadium van het gewas.

De aanvullende RGB LED’s met meer dan 65k kleuren, kunnen worden gebruikt als extra licht. Daarnaast kunnen ze worden gebruikt als groen werklicht voor tijdens de nachtfase. Deze werkverlichting kan automatisch worden ingeschakeld door de ingebouwde bewegingsensor.
Dimlux Xtreme Series LED - NIR

NIR betekent nabij-infrarood (Near infrared)

NIR is rood licht wat zichtbaar wordt met een thermo grafische camera. Dit is dus niet direct waarneembaar met het blote oog.

De theorie dat dit rode licht niet zou bijdragen aan de fotosynthese, is achterhaald. Uit nieuwe studies is gebleken dat wanneer het rode spectrum en NIR gecombineerd worden de som gelijk of zelfs groter is dan de afzonderlijke delen. De kleuren Rood en nabij-infrarood moeten dus gecombineerd worden om goed te werken.

In deze combinatie zorgt NIR ook voor extra strekking van de plant. Klanten met een gewas welke klein moet blijven, kiezen voor DimLux LED zonder NIR. Voor alle andere klanten adviseren wij  Dimlux LED – NIR. Een LED met morfologische eigenschappen wat er voor zorgt dat het gewas beter groeit in een breder spectrum.

LIGHT SOURCE LED 1000W

Light Output PPF 3035 μmol/s
AC Input Power 1065W @ 230V AC
Optics: Patented Deep Penetration Ultra High Transmittance Lens
Additive Light: Patented Light Pipe Multi Color 65k
5 Year Standard Warranty

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review